Boot service en boot onderhoud


Klein onderhoud ?
Boatingworld Almere is servicedealer van onder andere: Mercruiser, Volvo, Suzuki, Yamaha, Mercury, Honda, Johnson en Evinrude. 
Wij beschikken over een uitgebreide werkplaats om klein onderhoud aan uw boot te verzorgen. Zo verzorgen wij kleine en grote beurten, kunnen wij uw boot winterklaar maken, reparaties uitvoeren of storingen verhelpen. Boatingworld Almere verzorgt uw boot zoals u ook verzorgd wilt worden.

Revisies en grote reparaties?
Boatingworld Almere beschikt over de benodigde kennis apparatuur om grote reparaties voor te verzorgen. Zo kunnen wij uw motor reviseren of vervangen, maar kunnen we ook vorstschades of grote schades van andere aard voor u herstellen. Onze monteurs zijn kundig en vezorgen uw boot met uiterste zorgvuldigheid.

In het water of op de trailer en toch onderhoud nodig?
Boatingworld Almere kan voor uw service en reparaties op locatie verrichten. Ons serviceteam is dagelijks onderweg om gestrande vaartuigen weer op weg te helpen of om klein onderhoud op de haven of bij u thuis op de trailer te verzorgen. Neem contact met ons op aangaande uw storing en wij komen het bij u op locatie verhelpen. Zo ervaart u het minste hinder tijdens uw vaarseizoen.

Uw boot, onze zorg...
Geen zin om de boot de poetsbeurten te geven die het nodig heeft? Of wellicht niet de mogelijkheid om dit te doen. Geen probleem... Uw boot is onze zorg. Wij verzorgen dan ook poets- en wasbeurten, eventueel bij u op locatie. Zo zorgt u ervoor dat u zo lang mogelijk van uw boot kan genieten.  

Aanvraagformulier Service / Onderhoud:
Voornaam: *
Achternaam: *
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon nummer:
Mobiel telefoonnummer: *
E-mail adres: *

De boot waarvoor ik service wil aanvragen heeft de volgende kenmerken:
Merk boot: *
Type boot: *
Bouwtype: *
Merk motor: *
Type motor: *
Aantal motoren: *
Aantal pk's: *
Eigen trailer: *

Ik wil een afspraak maken voor de volgende werkzaamheden:
Type onderhoud: *
Ik wil: *
Klachtomschrijving:
Voorkeursdatum:
Voorkeur tijd:
Overige (benodigde) informatie: