U bevindt zich hier:

Sloepen

Sloepen zijn ongekend populair, ze vormen de ideale basis voor een picknick op het water, of een middag in de zon waarop u heerlijk kunt bijkomen. Er is heel erg veel keuze uit de vele soorten en maten sloepen tegenwoordig. De sloep laat zich relatief gemakkelijk besturen en zorgt er dankzij de grote binnenruimte voor dat u er met uw vrienden of familie van kunt genieten. Gaat u regelmatig een dagje varen, of ziet u uit naar deze heerlijke dagen? Met uw eigen sloep zorgt u ervoor dat de mooiste dagen van het jaar net dat beetje extra te bieden hebben.

Sloep kopen

Maak bij uw speurtocht om een sloep te kopen een keuze uit de verschillende stijlvolle sloepen, zoals u ze door de grachten ziet varen in de verschillende grote steden in Nederland. Kiest u voor een stijlvolle sloep van een paar jaar oud, of bent u op zoek naar een boot die u zelf verder op kunt knappen? Blader door ons online aanbod en ga op zoek naar de sloep die u direct aan weet te spreken, of vergelijk verschillende modellen met elkaar.

U kunt uw sloep kopen door contact met ons op te nemen en aan te geven welk model u aan weet te spreken. Wij vertellen u er graag meer over, of kunnen u uitnodigen voor een bezoek aan onze sloepen. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.