U bevindt zich hier:

Rib boten

Wilt u een ribboot kopen? Gaat het om een boot die uitstekend geschikt is voor de zakelijke markt ?
Omdat Boatingworld Almere de boten voor verkoop altijd in top conditie brengt kunt u rekenen op een professioneel en heavy-duty exemplaar! Bent u van plan VIP’s te gaan vervoeren, bepaalde touring te organiseren of tijdens een evenement gebruik maken van de boot? Wij zorgen er graag voor dat u zich over het water kunt vervoeren op de wijze die u wenst.
Ribs
Uiteraard zijn de ribs voorzien van stevige en betrouwbare dieselmotoren. Veelal zijn dit VW dieselmotoren, die u voldoende kracht bieden om de boot met hoge snelheid over het ware te bewegen. Maak gebruik van een grote boot met 11 meter lengte, of kies aan de andere kant voor een meer compact exemplaar. De ribboten zitten altijd op een zeer degelijke manier in elkaar en zijn voorzien van bijvoorbeeld ruime dieseltanks. 

Daarnaast kunt u uiteraard ook een ribboot kopen op het moment dat u naar een snelle en manoeuvreerbare boot zoekt. De boten schieten met hoge snelheid over het water en zijn uitermate degelijk ontworpen, maar zijn aan de andere kant ook meer dan voldoende wendbaar. Tenslotte zijn de boten zuinig in het gebruik, waardoor u op een duurzame wijze gebruik kunt maken van de boten.
Wilt u meer informatie ontvangen over de ribboot van uw keuze, of bent u benieuwd naar de manier waarop u hier gebruik van kunt maken? Wij vertellen u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of maak direct een afspraak zodat we u de boot kunnen laten zien.