U bevindt zich hier:

Motorboten

Bent u op zoek naar een nieuwe motorboot en heeft u al een specifiek model op het oog, of bent u benieuwd wat er zoal aan motorboten beschikbaar is? Blader online door ons beschikbare aanbod,zodat u een goed idee krijgt van ons aanbod van de verschillende motorboten.

Motorboot kopen

Wilt u een motorboot kopen? Wij houden de kosten laag en zorgen er daarmee voor dat we u met een scherp aanbod van dienst kunnen zijn. Wij verkopen motorboten en speedboten en kopen deze zo voordelig mogelijk voor u in. Uiteraard controleren we alle boten op hun kwaliteit en degelijkheid, zodat u een eerlijke prijs betaalt voor de verschillende motorboten en speedboten. Wilt u een motorboot kopen met een kajuit, of bent u aan de andere kant op zoek naar een klassieker die u zelf verder op kunt knappen? Dankzij ons uitgebreide aanbod vindt u de boot die u zoekt.

Speedboot kopen

Wilt u specifiek een speedboot kopen, bijvoorbeeld om tijdens de zomerdagen over het water te scheren en te genieten van de wind door uw haren? Of wilt u uw kinderen een mooie boot cadeau doen, waarmee zij zich op het water kunnen vermaken? Welk type motorboot of speedboot u ook zoekt, wij zorgen er online voor dat u hier een keuze uit kunt maken. Heeft u interesse in een specifieke motorboot of speedboot en wilt u een bod uitbrengen, of meer informatie van ons aangaande een speedboot kopen ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de verschillende motorboten, of kunnen direct een afspraak met u maken.